Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام درخواست دریافت معافیت تحصیلی بده تو سایت سجاد زیاد پیچیده نیست
2021-09-28 11:51:00

Similar Question:
#دانشجو

ممکنه قسمتی از سایت که توش مشخصات عکس برای ویزای دانشجویی رو نشون داده و توضیح داده رو اینجا به اشتراک بذارید؟
2021-08-29 14:39:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ویزا

برای ویزای دانشجویی، در قسمت client information و purpose of travel برای همسر دانشجو، چه اطلاعات و مدارکی باید اپلود بشه؟ ❔❓❔❓❔❓❔
2021-08-30 01:27:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ویزا

برای ویزای دانشجویی کانادا گواهی ت هم توی پرونده باید بزاریم؟
2021-08-30 08:04:00 #Canada [ویزای دانشجویی کانادا] ویزا

من برای یک ویزای دانشجویی(study permit) و یک همراه(open work perit) یک اکانت تستی ساختم و در اخر این موارد برای پرداخت هزینه لیست شد: 1- study permit 2- family biometric fee (2 ta) 3- work permit 4- open work permit holder fee میخواستم ببینم اوکیه؟ کم و زیاد نیست؟ ????
2021-08-30 13:20:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ویزا

کسی هست از دانشگاه kwantlen polytechnic اطلاعاتی داشته باشه رفته باشه این که با ازمون دولینکو دانشجو میگیره درست هستش؟؟؟
2021-08-31 03:09:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

ممنون از راهنمایی های خوبتون،من یک پروگرم را در تابستان امسال در سنتنیال کالج تموم کردم، در حال حاضر رشته مورد علاقه ام را اپلای کردم برای کالج های دیگر ،ولی حالت دانشجونبستم ،چون هنوز رجیستر کالج نیستم ولی اینرولمنت لتر ترم تابستانم رو دارم،می تونم با اون رایگان رو ثبت نام تی دی اس بی کنم؟
2021-08-31 11:34:00 #Canada [کالج] ویزا

يه سوال داشتم تو ويزاي دانشجويي مهمه كه مدرك تحصيلي همراه چي باشه؟
2021-08-31 12:59:00 #Canada [دانشجو] ویزا

کسی اینجا گروه دانشجوهای تورنتو رو داره منو ببره داخل گروهشون؟ ممنون میشم????
2021-08-31 14:30:00 #Canada [تورنتو] ویزا

، من کانادا دانشجو هستم میخواستم برای مادر پدرم توریستی اقدام کنم ولی تو سایت نوشته برای بچههایی که بالای ۲۲ سال هستن مادر و پدر extended family حساب میشن و اینکه پیآر ها و سیتیزن ها میتونن برای extended family شون اقدام کنن، کسی میدونه اگه الان من اقدام کنم پرونده هاشون بررسی میشه یا نه؟
2021-08-31 17:10:00 #Canada [دانشجو] ویزا

من واسه گواهی سوپیشینه چهارشنبه از ثنا درخواست دادم الان تو قسمت پیگیری نوشته بررسی توسط سابقه یاب تو ابلاغیه ها هم چیزی نیست فرم سوپیشینه تو کدوم قسمت میاد؟ کجا باید بردش واسه مهر زدن؟ کی تقریبا میاد به نظرتون؟
2021-09-12 09:22:00 #Canada

وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada

ان دارم ممنون میشم پاسخ بدید : من میخواستم برای ترم ژانویه یعنی ترم ۲ برای دخترم که ۱۳ ساله ست از یه مدرسه پذیرش بگیرم بنظرتون برای ترم ۲ مدارس پذیرش میدن ؟ اگر پذیرش بدن شهریه نصف میشه ؟ و آیا امکان ویزا شدن هست یا خیر ؟ ممنون از شما و گروه خوب و فعالتون ?
2021-09-01 12:21:00 #Canada

من یک مسئله فوری داشتم من در تاریخ ژانویه ۲۰۲۱ ویزای تحصیلی گرفتم و در تاریخ آگست ۲۰۲۱ وارد کانادا شدم استادی پرمیت گرفتم و پذیرشم رو دیفر کردم به ژانویه ۲۰۲۲ (تغییر رشته دادم )حساب کرده بودم از ۱۵۰ روز بیشتر نمیشه اما حالا مشکلی برام به وجود امده میخوام پذیرشم رو بندازم به می ۲۰۲۲ برگردم ایران اگر برگردم ایران بعدا میتونم بیام کانادا دوباره؟ در واقع سوالم اینه اون ۱۵۰ روز از موقع صدور استادی پرمیت هست ویا داخل خاک کانادا بودن چون من تقریبا ۱۲۰ روز میمونم خارج میشم از کانادا و با همون استادی پ
2021-10-06 11:18:00 #Canada

من 10 روزه برای caq اقدام کردم، منتها هنوز چیزی واسم صادر نشده من واسه وینتر 2022 پذیرش دارم، الان با توجه به تایم بنظرتون من واسه ویزا اپلای کنم یا صبر کنم گواهی caq صادر بشه و بعدش واسه ویزا اقدام کنم اگر بدون گواهی caq اپلای کنم میتونم برم بایو رو انجام بدم، اصلا پرونده بدون caq وارد پروسه میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
2021-09-29 14:01:00 #Canada